Què penses els nostres clients d’ACE Granollers?

Més de 30 anys d’experiència en el sector de la climatització i la electrònica donen per a molt. Han sigut moltes les empreses que al llarg de la nostra història han treballat amb Ace Granollers, l’antic Girbau. Què destaquen de nosaltres? Compromís, serietat, professionalitat i un servei post-venda excel·lent. Donem una confiança que el client valora i aprecia. Per això confien en nosaltres tan de temps.

Al llarg d’aquests dies us anirem presentant les empreses que han confiat en nosaltres al llarg d’aquests anys. El primer dels vídeos de testimonis és el Josep Llavina, el gerent d’Espai Llavina Perruqueria · Estètica · SPA. Un centre de bellesa vanguardista, elegant i capdavanter en tendències, situat a Granollers. Els professionals d’ACE Granollers han sigut els responsables de la instal·lació de tots els aparells de climatització que té al seu local. Però no només ens hem ocupat de fer el muntatge dels aparells de calefacció i aire acondicionat, sino que hem participat activament en tot el procés, aconsellant al seu gerent sobre aquells models que li oferien un major rendiment i amb els que aconseguia el màxim comfort dels seus clients.

Si tu vols fer el mateix que ha fet el propietari d’Espai Llavina, truca’ns al 93 840 14 11 o envia’ns un correu electrònic a acegranollers@acegranollers.cat. Vindrem al teu local, estudiarem les teves necessitats i et realitzarem un estudi a mida sobre quines seran les millors solucions per a la climatització del teu negoci.

No Comments

Post A Comment