Opinions sobre ACE GRANOLLERS · Apen, solucions globals d’informàtica i tecnologia

ACE Granollers porta més de 20 anys sent referent en climatització i electrodomèstics. Al llarg d’aquests anys, han sigut moltes les empreses i particulars que han confiat en nosaltres, els Girbau de tota la vida, en la instal·lació i reparació d’aparells d’aire acondicionat, calefacció i electrodomèstics. Des de l’obra més complicada, a la més fàcil. La professionalitat, experiència i personalització que ofereixen els nostres tècnics és la clau per la que tots els nstres clients acaben molt satisfets de la nostra feina.

Aquest és el cas del Jordi Deumala, gerent d’Apen, solucions globals d’informàtica i tecnologia, un del nostres clients de tota la vida. L’eficàcia i la rapidesa de resposta i actuació del nostre equip són dos dels punts claus que ressalta sobre ACE Granollers, els Girbua de tota la vida.

I és que són molts els clients que han confiat i continuen confiant en l’experiència i professionalitat del nostre equip de tècnics per a la climatització dels teus negocis.

Si tens un negoci i necessites fer-ne la seva aclimatació, truca’ns al 93 840 14 11 o envia’ns un correu electrònic a acegranollers@acegranollers.cat. Visitarem les teves instal·lacions per estudiar les seves característiques i et farem un estudi personalitzat, adaptant-nos a les teves necessitats.


Ace Granollers, empresa número 1 en climatització al Vallès Oriental i al Barcelonès.

No Comments

Post A Comment