Oferta Caldera Beretta

Aquest hivern ja no hi ha excuses. A Girbau – ACE Granollers trobaràs la millor oferta per a que tota la família estigui ben calentona durant aquests mesos tan freds que vénen.

Caldera Beretta (MYNUTE GREEN E 25 KW) + Termòstat Inalàmbric amb connectivitat Wifi per només 1.599€ + IVA amb instal·lació inclosa. I de regal una fantàstic TV Grundig LED 32VLE6621BP.

Oferta vàlida fins a exhaurir stocks.

caldera-beretta
La marca italiana Beretta s’ha convertit en una firma de referència en el sector de la calefacció residencial a nivell global. Sempre adaptant-se a les necessitats dels consumidors i invertint en innovació i qualitat.

Característiques Beretta – Mynute Green E System C.S.I.

  • Classificació d’eficiència energètica estacional en calefacció A.
  • Classificació d’eficiència energètica estacional en sanitari A.
  • Potencia màxima útil sanitari: 25KW
  • Possibilitat de realitzar l’evacuació dels pdc (utilitzant tubs de polipropilè)
  • Nivell sonor: 49dB
  • Dimensions: 780 x 400 x 358

caldera-beretta

 

Descripció del producte

La caldera de gas Beretta Mynute Green E Systems 25 C.S.I. és una caldera mural compacta de condensació mixta amb una potència de 25KW en aigua calenta i  20KW en calefacció.

La marca italiana ha dissenyat aquesta gamma de calderes amb un nou intercanviador radial de condensació d’alt cabdal i amb un accés frontal per aconseguir, així, un major rendiment energètic alhora que hi té lloc una equitativa distribució de la calor gràcies a l’elevada conductivitat tèrmica de l’alumini. A més a més, aquest model presenta una alta durabilitat i una reducció força important del pes de la caldera.

Beretta té l’objectiu d’aconseguir el màxim confort i benestar amb una caldera que redueix el temps en espera de l’aigua calenta sanitària, que es pot activar o desactivar des del termòstat inlàmbric que s’inclou en la nostra oferta.

Si vols més informació o vols contactar amb nosaltres per a la instal·lació de la caldera Beretta, només ens has de trucar al 93 840 14 11 o escriure’ns un correu electrònic a satace@acegranollers.cat

No Comments

Post A Comment