L’organització dels electrodomèstics a la cuina

Estàs en plena mudança? O bé vols redistribuir els electrodomèstics de la cuina? Sigui quina sigui la teva situació, estàs en el lloc adequat perquè en el següent post t’ajudarem a planificar la distribució delscomo-organizar-casa teus aparells.

Agafa les mesures de la cuina

Abans de prendre qualsevol decisió, et resultarà molt i molt útil tenir un planell de la cuina i, d’aquesta manera, poder prendre nota de les mides, marcar la ubicació del desguàs, el tub extractor, els radiadors i qualsevol altre element que pugui condicionar la planificació de la distribució.

Si creus que és una tasca feixuga o bé prefereixes que ho faci un professional, ens pots demanar ajuda i et dissenyarem un pressupost a mida per facilitar-te la instal·lació dels aparells. Pots contactar amb nosaltres a través del formulari que tenim a la nostra pàgina web:

· Formulari 

El problema principal del disseny de la cuina sovint és l’espai. Tenint en compte aquest element, és molt important que a l’hora de fer la distribució dels electrodomèstics, escullis els indispensables.

Tres punts claus de la cuina

A qualsevol cuina existeixen tres grans protagonistes: la zona de cocció, del rentaplats i del frigorífic.

Zona de cocció: actualment s’instal·la el forn i el microones a la mateixa zona per controlar una de les zones de cocció més importants de la cuina. Si aquesta és de dimensions mínimes, et recomanem que busquis electrodomèstics multifuncionals com un forn amb microones que combina els dos sistemes de cocció i ocupa la meitat de l’espai.

Respecte a la placa, aquesta pot estar discretament integrada a l’interior d’un moble o bé actuar com un altre element decoratiu. Tot és qüestió de preferències i, una vegada més, d’espai.

La campana tanca el cercle de la zona de cocció. Si la campana no coincideix amb el tub de sortida d’aire, existeixen alternatives. Per exemple, pots instal·lar campanes de recirculació sense que sigui necessari la sortida de gasos cap a l’exterior, ja que l’aire és aspirat pel ventilador de la campana i després torna a l’interior de la cuina lliure d’olors  gràcies als filtres metàl·lics i de carbó actiu.

Si optes per aquesta campana, has de tenir present que necessitaràs comprar l’accessori per instal·lar-la en recirculació.

Zona de rentat: Si bé és cert que tenir un rentaplats és totalment dispensable, s’ha demostrat que és molt més econòmic que rentar a mà.

ofertes_rentavaixelles_granollers

A ACE Granollers tenim models que s’adapten a les teves necessitats, siguin quines siguin.

Pel que fa a la distribució, el més òptim és posar-lo al costat de l’aigüera i, així, arribin les preses d’aigua.

Òbviament a la zona de rentat no podem deixar de banda la rentadora, tot i que cal puntualitzar que aquest electrodomèstic no cal que estigui a la cuina. Si tens espai suficient, pots posar la rentadora al costat de l’estenedor.

Finalment arribem a la nevera: Has de procurar, en la mesura del possible, que el frigorífic  no rebi directament la llum del sol o es trobi molt a prop d’algun focus actiu de calor, ja que una temperatura excessiva podria disminuir l’eficiència en la refrigeració.

És l’electrodomèstic més voluminós de la cuina, però l’aparell té un ventall més ampli de models, mesures i formats – d’una porta, de dues portes, integrables, combinats,… – Escull l’opció que s’adeqüi a les teves necessitats i, sobretot, a les dimensions de la cuina.

A ACE Granollers tenim una àmplia gamma d’electrodomèstics de les millors marques perquè equipis la teva llar amb la tecnologia més avançada. 

Font: Balay

No Comments

Post A Comment