La nova normativa ErP canviarà la manera d’escalfar les nostres llars

inuevas-calderas-vaillantEl 26 de setembre entrarà en vigor la nova normativa ErP que afecta a equips generadors de calor, com és el cas de les calderes. La directiva ErP (Requeriments d’Ecodisseny) establirà uns requeriments mínims d’eficiència energètica i normes d’emissió per a aquests productes i sistemes. Després de la seva introducció, tots aquells productes i sistemes que no compleixin amb la norma quedaran progressivament obsolets.


Quins productes es veuran afectats?

Calderes, bombes de calor, escalfadors, termos elèctrics i acumuladors d’ACS.
Quines són les novetats?

A partir d’aquesta normativa serà obligatori l’etiquetatge energètic en els generadors de calefacció i aigua calenta sanitària com el que ja hi ha actualment a les rentadores i frigorífics. L’etiquetatge energètic classifica els dispositius d’acord amb la classe d’eficiència del producte.
Quin serà el canvi més important que ens afectarà?

Una vegada entri en vigor la nova normativa, totes les calderes que no siguin de condensació quedaran obsoletes. En canvi, en alguns habitatges col·lectius serà possible reemplaçar una caldera vella sense condensació per una nova.

 

Conscients de l’aparició d’aquesta nova normativa, Vaillant porta preparant-se des de 2012 per presentar-nos les primeres calderes de condensació que s’adapten a la normativa. Compten amb una bomba d’alta eficiència, la qual cosa fa d’elles les calderes més eficients, que ajuden als teus clients a estalviar en la factura del gas i la llum.

noves-calderes-condensacio-vaillant
Consulta el catàleg de les noves calderes de condensació Vaillant aquí!

Si has d’adaptar la teva caldera a la directiva ErP o desconeixes si l’has d’adaptar, truca’ns al 93 849 71 65 i t’ajudem.

 

No Comments

Post A Comment