La importància de fer la revisió anual de la caldera

importancia-revisio-anual-calderaTristament a l’hivern escoltem moltes notícies com de la que parlarem a continuació. Aquesta setmana set persones han resultat intoxicades per la inhalació de monòxid de carboni de la caldera de la seva vivenda, situada al barri de Sant Andreu, a Barcelona.

L’accident ha estat provocat per la mala combustió de la caldera, que ha generat un gran volum de monòxid de carboni, deixant així 3 persones ingressades en estat greu i d’altres 4, en estat menys greu.

Quins són els motius que generen una mala combustió de la caldera?

L’ús de la caldera genera una brutícia, en el procés de combustió, que es va acumulant. D’aquesta brutícia se’n crea una capa altament combustible que, a part de disminuir el rendiment de l’aparell, és nociu pel medi ambient.

És per aquest motiu que ens hem de conscienciar sobre la importància de la revisió obligatòria de la nostra caldera una vegada a l’any per part d’instal·ladors certificats.

Ens quins aspectes t’has de fixar?

 . Fixa’t que la flama sigui blava i silenciosa

. Neteja les reixetes de ventilació per a que estiguin netes i no obstuïdes. Netejar les conductes és vital per evitar aquesta acumulació de material tòxic que pot desembocar en una desgràcia.

I recorda, si sents olor a gas, tanca la clau de gas, ventila l’espai no encenguis cap interruptor i truca al 112.

 

A ACE Granollers som instal·ladors certificats en instal·lació i manteniment de calderes. Si contractes el servei de manteniment anual amb nosaltres, un tècnic acudirà a casa teva per a fer la revisió del teu aparell i que així en puguis aconseguir el màxim rendiment. Busca el millor pels teus. Truca’ns al 93 840 14 11.

 

No Comments

Post A Comment