La cuina d’inducció, la teva millor opció

La inducció és un sistema de cocció molt popular entre les cases catalanes. Si estàs renovant la teva cuina, et recomanem estudiar bé quines són les teves necessitats i l’ús que li dediques a aquesta estança de la casa.

En el post d’avui, t’expliquem els beneficis que et pot aportar la cuina d’inducció.

Com el seu nom indica, la inducció consisteix en la generació d’un camp magnètic que, tot i que no genera calor, en contacte amb recipients metàl·lics absorbeix l’energia que, posteriorment, es desprendrà en forma de calor per a calentar el menjar.

Aquest fet, conegut com a llei de Faraday, permet que la cuina d’inducció sigui més eficient energèticament que, per exemple, els fogons de gas i, per tant, s’estalvia més  energia i també esdevé un descans per a la teva butxaca.

cuina-induccio

Has de tenir en compte que hi ha certs materials que no generen calor quan entren en contacte amb aquest tipus de plaques:

. Alumini

. Coure

. Ceràmica

. Vidre

. Argila

Ara que ja t’has situat, resumim els avantatges de la cuina d’inducció:

. Seguretat i detecció del recipient: un dels principals pros és que detecta el material i escalfa, únicament, l’espai que ocupa. De manera que quan es retira l’estri emprat es para.

. Rapidesa: l’escalfor es genera directament a la base del recipient metàl·lic i, això, produeix que es redueixi a la meitat el temps de prescalfament.

. Estalvi: consumeix fins a un 30% menys d’electricitat evitant fuites de calor.

. Netedat: les plaques per si soles no escalfen i si cau menjar, no es crema ni s’incrustra. Això fa que sigui molt més fàcil de netejar.

plaques-induccio-teka

Tot i que la inducció és una mica més cara que la resta de sistemas de cocció, els beneficis comentats compensen i el cost s’amortitza notablement durant el seu ús diari.

Ara és moment de decidir però tranquil perquè si tens dubtes o necessites assessorament, pots comptar amb el nostre equip de professionals que t’ajudaran en tot el que necessitis.

Contacta amb nosaltres trucant al 93 840 14 11 o bé escrivint un correu electrònic a satace@acegranollers.cat.

Font: Espacio Hogar i Directo al Paladar 

No Comments

Post A Comment