Com posar a punt la caldera de gas?

Les calderes són fonamentals en qualsevol habitatge. Disposar d’aigua calenta i d’una bona calefacció és primordial per a crear un ambient agradable durant l’hivern.

Tot i que el temps sembla que s’estigui tornant una mica boig, és cert que el fred ha arribat i, per tant, la teva llar ha d’estar preparada per a fer-li front. A continuació detallarem els passos a seguir, que ha facilitat gasNatural Fenosa, per a que no passis fred amb la teva caldera:

Posada en marxa de la caldera

  1. Assegura’t que la clau de pas està oberta i la caldera connectada al corrent elèctric.
  2. Selecciona la funció “calefacció/hivern”.
  3. A la part frontal de la caldera veuràs un rellotge (manòmetre) que indica la pressió del circuit. Aquesta s’ha de situar entre 1 i 1’5 bar quan la caldera està parada amb el circuit en fred.
  4. Si la pressió, indicada anteriorment, és inferior a 1 bar, hauràs de girar la clau – la trobaràs a la part interna de la caldera – en el sentit contrari a les agulles del rellotge. Una vegada hagis aconseguit la pressió recomanable, només has de tancar la clau.
  5. Realitzant els quatre passos anteriors, la teva caldera funcionarà correctament.

És una tasca força fàcil però si durant aquest procediment et sorgeix algun dubte o tens alguna incidència, contacta amb el nostre Servei Tècnic i t’atendran sense cap mena de problema.

A ACE Granollers t’oferim un servei integral. De manera que pots comprar la caldera a la nostra botiga, te l’instal·lem i si ho desitges, també disposem d’un contracte de manteniment de la caldera que inclou els següents punts:

  • Revisió anual obligatoria (establerta per llei en calderes de gas)
  • Anàlisi de la combustió
  • Reparació d’avaries
  • Mà d’obra
  • Desplaçament dels nostres tècnics

Si vols saber les tarifes d’aquest servei de manteniment, només has d’emplenar el formulari o bé trucar-nos al 93 840 14 11.

Amb ACE Granollers s’han acabat les preocupacions 🙂

No Comments

Post A Comment