Com estalviar diners en electricitat i no morir en l’intent

Com estalviar amb la rentadoraA partir del primer de juliol, el sistema de còmput d’electricitat variarà. Ara, amb els nous comptadors, engegar els teus aparells electrodomèstics tindrà un preu diferent depenent de l’hora en la que s’engeguin.

I és que, a partir d’ara, si engegues la rentadora de 2 o 3 de la matinada et serà un 60% més barat. Per tant, qui vulgui estalviar (la rentadora és un dels electrodomèstics que més consumeixen en una casa) s’haurà de llevar a mitja nit per engegar,  la rentadora.

Ara, i si et diem que tens la oportunitat d’estalviar diners sense necessitat d’haver-te de despertar per a posar la rentadora? Com es podrà fer? Amb una rentadora intel·ligent. Si la teva rentadora ja és molt vella i ja li toca una renovació, et recomanem comprar-ne una d’automàtica, en la qual es pot programar l’inici de cada rentada i aquesta començarà, de forma automàtica, inici retardat quan li hagis indicat, sense necessitat que t’aixequis del llit.

El soroll també pot ser un problema, sobretot pels teus veïns. Amb les noves rentadores, no t’hauràs de preocupar, ja que com més bo sigui l’aparell, menys soroll tindrà!

Ja ho saps, si vols estalviar en la factura de l’electricitat, la rentadora serà clau. A ACE Granollers trobaràs un ampli assortit de rentadores d’última generació que et faran la vida més fàcil. No només serà una inversió en la conservació del medi ambient si no també una opció que et farà estalviar molts diners.

No Comments

Post A Comment