Com escollir una rentadora?

Escollir una rentadora no consisteix en anar a la botiga i agafar la que més t’agradi. Hi ha una sèrie de factors que has de tenir present a l’hora de comprar l’ electrodomèstic que millor s’adapti a les teves necessitats i que, a més a més, et permeti reduir el consum d’energia.

  • L’espai. Encara que sembli obvi abans de decidir-te per una rentadora en concret, has de tenir clar a on la posaràs. La ubicació ideal és on hi hagi un mínim de 60cm entre la rentadora i els altres aparells que funcionen amb aigua (com el rentavaixella).
  • Les teves necessitats. Si tens l’electrodomèstic a la cuina, necessites una rentadora silenciosa equipada amb motor EcoSilence. Si tens poc temps per fer la bogada, necessites una que incorpori una funció de rentat ràpid. Si vius a una zona plujosa o no tens estenador a casa, hi ha molts aparells que porten incorporat la funció d’assecat amb la qual tindràs la roba neta i preparada en 1 hora.
  • Membres de la família. Sabies que un estudi posa de manifest que només fem servir el 60% de la capacitat de càrrega total de la rentadora? Si tens una família nombrosa, escull un aparell de fins a 10kg de càrrega del tambor. La roba et quedarà impecable i podràs estalviar aigua i electricitat, ja que amb una sola bogada podràs fer el que abans feies en dues.
  • Al·lèrgies. Si algú de casa teva és al·lèrgic, hi ha rentadores amb programes d’antial·lèrgies que elimien els gèrmens gràcies a les altes temperatures i un procés de rentat més acurat, tenint en compte la roba més delicada.

Cómo-elegir-la-mejor-lavadora

Per últim, des de Girbau – ACE Granollers sempre et recomanem les opcions que siguin més respectuoses amb el medi ambient i t’assegurin un major estalvi energètic. A la nostra botiga, situada al Passeig de la Muntanya- 108, trobaràs rentadores A+++ que consumeixen un 30% menys que les convencionals.

Si vols obtenir més informació, ens pots trucar al 93 870 38 71 o escriure’ns un correu a recanvis@acegranollers.cat

No Comments

Post A Comment