Com comprar un bon microones

Com comprar un bon microones

Anar a una botiga d’electrodomèstics i escollir un microones. Sembla fàcil, veritat? Si bé és cert que aquesta decisió de compra és més senzilla que la d’una rentadora o una nevera, existeixen certs factors que has de tenir en compte a l’hora d’escollir el model.

Segons la Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) aquestes característiques són les següents:

Independent o integral

És important saber on vols posar l’electrodomèstic, així com l’espai lliure del qual disposes. Si vols un aparell per posar-lo sobre el marbre, per exemple, el més recomanable és un microones independent amb un petit espai de ventilació per a una major higiene.

Si, pel contrari, vols un microones que s’adapti a les condicions de la teva cuina, hauràs d’optar per un integral amb les mides exactes perquè encaixi amb la resta de mobles.  En aquest cas, serà necessària una senzilla instal·lació. A ACE Granollers t’oferim un servei de venda, instal·lació i manteniment perquè no t’hagis de preocupar per a res.

Capacitat 

La majoria d’aparells tenen uns 17 – 40 litres de capacitat. Hi ha 3 elements a tenir present:

  • Diàmetre del plat giratori per si necessites escalfar plats grans o petits.
  • Alçada màxima de l’interior.
  • Amb o sense reixa. Si utilitzes el microones per cuinar, la millor opció és que l’agafis amb reixa i, així, podràs aprofitar totes les funcionalitats de l’aparell.

Funcions

Si saps que només escalfaràs els tuppers o la llet, opta per un microones bàsic i manual. Pensa si el vols amb o sense grill.

 Si l’utilitzaràs per escalfar i cuinar, el millor model serà el que tingui grill i forn. És una opció una mica més cara però si cuines bastant amb l’aparell, a curt termini, en sortiràs beneficiat. Trobaràs models amb tota mena de funcionalitats, alguns es poden programar per Internet, d’altres funcionen per convecció i, així, el menjar queda en el punt exacte de cocció.

Potència

La potència dels microones és, generalment, d’uns 800 – 1.000 vats. A banda de la potència també s’ha de tenir present l’eficiència energètica que es mesura per l’etiqueta reglamentària de la Unió Europea – sent la lletra A la més respectuosa amb el medi ambient i la G la menys -.

En general, els electrodomèstics més eficients sovint són més cars però, a llarg termini, són més rendibles per l’estalvi en el consum energètic al llarg de la seva vida útil.

Aquestes són les marques amb les quals treballem. Si vols informació dels diferents models i dels preus, truca’ns al 93 870 38 71 o bé escriu-nos a recanvis@acegranollers.cat.

Font: Media Trends

 

No Comments

Post A Comment