ACE GRANOLLERS, patrocinador de la gran aventura del A.E Ramassà a Etiòpia

Ace Granollers és un dels patrocinadors d'aquesta aventuraACE Granollers és un dels patrocinadors de l’aventura que portarà a l’equip de futbol de la comarca, l’A.E. Ramassà, a Etiòpia per enfrontar-se amb un dels millors equip de la lliga africana, el Saint George.

El pròxim 9 de març tindrà lloc el match entre aquests dos equips. Més de 30.000 espectadors es donaran lloc al Addis Abeba Stadium per ser testimonis d’aquesta iniciativa, com la de David contra Goliat, o sobre com un grup d’amics acaben jugant davant d’un dels millors equips d’Àfrica, els jugadors del qual destaquen per la seva lleugeresa i velocitat.

Com a empresa número 1 en climatització i electrodomèstics al Vallès Oriental hem vulgut participar en aquest meravellós projecte que va més enllà de ser un simple partit de futbol. I és que som un dels col·laboradors que ha participat en el seguit de sorpreses preparades pel final del partit.

En aquest sentit, el factor humanitari està molt present en aquest viatge. L’equip de Les Franqueses del Vallès aprofitarà la seva estança per cedir material esportiu i de seguretat a la pròpia federació de futbol etíop, així com als jugadors i a la població.

 Han sigut molts els mitjans de comunicació Catalans que s’han interessat en el viatge. Els diaris El Nou 9 o el Sport, televisions com VOTV, que acompanyarà al Ramassà a Àfrica o les emissores de ràdio COPE, Ràdio 7 Vallès (la ràdio de Granollers) o Catalunya Ràdio han dedicat pàgines i minuts a parlar d’aquesta experiència. Els principals diaris d’Etiòpia també han dedicat reportatges sencers a aquesta iniciativa inigualable.

Si vols seguir l’aventura del A.E. Ramassà a Etiòpia estigues ben atent a les comptes de Facebook i Twitter de l’equip vallesà.

Euip_futbol_franqueses_Ramassa_Ace_Granollers

No Comments

Post A Comment