Ace Granollers estrena blog!

Ace Granollers estrena blog!

A Ace Granollers ens preocupem pels nostres clients. Per a nosaltres, la seva satisfacció és el més important. I és per aquest motiu que hem creat un blog. Un espai que ens servirà per estar en contacte de forma continuada amb vosaltres.

En aquest blog hi publicarem les notícies del sector que us puguin resultar d’interés. Les ofertes especials que tenim a la botiga que més us poden interessar i les característiques que tenen els nostres productes.

Recorda, som els Girbau de tota la vida. Especialistes en aires acondicionats, calefacció, energia solar i cortines d’aire a Granollers. En els nostres establiments també hi trobaràs tots els electrodomèstics de gama blanca, gama marró, cocció i productes de consum.

A Ace Granollers ens diferenciem per l’excel·lent servei tècnic d’instal·lació, muntatge i reparació dels aparells per a que no t’hagis de preocupar de res.

En aquest sentit, si vols estar connectat a Ace Granollers i estar al dia de totes les nostres novetats, segueix-nos al Facebook i al Twitter.

Segueix-nos i descobreix el món de la climatització i els electrodomèstics.

Climatització Granollers

No Comments

Post A Comment